Hvem kan bestå indfødsretsprøven?


En prøve som selv de fleste danskere ikke kan bestå?


Er du en af de mange der lige har taget indfødsretsprøven? Eller det vil sige, selvfølgelig ikke den officielt rigtige indfødsretsprøve – men altså en af de tidligere indfødsretsprøver der er blevet offentliggjort på diverse net sider. Bestod du den? Bestod du den ikke? 

Der er hvert år, for ikke at sige hele tiden året rundt – tale og diskussion om den meget kendte danske indfødsretsprøve 2020.

Den danske indfødsretsprøve 2020 er kendt for at være en af de sværeste i verden. Den er dermed også kendt for at være utrolig svær og bestå.
Det er generelt meget frygtet og berygtet at skulle op til den danske indfødsretsprøve 2020.

Danskere tager indfødsretsprøven

Er du en af de danskere der netop har prøvet at tage en af de tidligere versioner af indfødsretsprøven 2020 som er blevet offentliggjort?
Så er du måske også en af de danskere der ikke bestod den tidligere indfødsretsprøve 2020?


Eller måske du er en af de danskere der synes den var nem at klikke sig igennem, og dermed mener at den bør blive endnu sværere end den allerede er?

Om du kan nikke ja til en eller begge af de to ovenstående muligheder, så har du sikkert på et eller andet tidspunkt været med i den helt store debat der ikke bare kører i øjeblikket – men derimod kører året rundt på diverse medier.

Kigger du nogle af diverse medier igennem og kigger du nogle af diverse debatter som omhandler indfødsretsprøven 2020 igennem – ville du kunne se nogle meget anderledes og spredte holdninger og meninger.

Nogle af de holdninger der især kom til sande var, at nogle mennesker synes det var yderst urimeligt at Olsenbanden-filmene skal være en forudsætning for at bestå indfødsretsprøven 2020. De synes også at spørgsmål om Laudrup og EM92 er irrelevante for indfødsretsprøven 2020.

Mange mener at indfødsretsprøven 2020 er alt for svær… Nogle spørger endda hvad de så skal gøre nu hvor de har dumpet prøven? Hvor skal de så sendes hen? Men så er der også dem der synes at indfødsretsprøven 2020 er alt for let. De mener at de snildt kan klare den på lige under tre minutter, og endda helt uden at have læst op.

Forberedelse til indfødsretsprøven

Inden den rigtige og fremtidige indfødsretsprøve 2020 har alle udenlandske ansøgere mulighed for at læse op til prøven.
De har inden prøven også haft et pensum til prøven til rådighed. Dette pensum er rent faktisk gået fra at være på 94 sider til hele 148 sider.

Dog er sprogkravet også blevet øget. Nu skal de nemlig have bestået det der hedder “Danskprøve 3” – hvor det førhen kun var “Danskprøve 2” der skulle bestås.

Som du kan læse ud fra ovenstående, er den danske indfødsretsprøve 2020 meget omtalt og meget diskuteret.
Den er især meget omtalt og diskuteret fordi ikke bare danskere, men mennesker verden over har meget forskellige og delte meninger omkring selve prøven, men også omkring sværhedsgraden af prøven.

Hvad synes du om den danske indfødsretsprøve 2020? Har du også lige taget en af de tidligere officielle prøver der er til at finde på forskellige net sider? Har du i så fald bestået prøven? Eller har du dumpet prøven?

Er det overhovedet rimeligt, at Danmark som et godt økonomisk og samfundsmæssigt land kræver at du som person udefra skal kunne bestå en prøve i denne sværhedsgrad.
En prøve som selv de fleste danskere ikke kan bestå?
Burde hele systemet og hele prøven i stedet laves om og få nogle andre fokusområder? Måske en af fokusområderne kunne være hvordan det var lettere at komme til Danmark og blive integreret i Danmark og det danske samfund?