Hvorfor flytte til Danmark?

Drømmer du om at få dansk statsborgerskab? Eller drømmer du bare om at flytte til Danmark? Har du tænkt dig at blive i Danmark, vil du nok på et tidspunkt også drømme om at få dansk statsborgerskab. Men hvorfor lige Danmark? Hvorfor vil du lige flytte til Danmark? Hvilke goder har Danmark?

Hvorfor flytte til Danmark?
Hvorfor flytte til Danmark?

Står du og skal flytte til Danmark? Så har du sikkert allerede en masse gode grunde til hvorfor du lige præcis vil flytte til Danmark. Måske det danske statsborgerskab er drømmen, eller måske det bliver det fremadrettet?

At være i Danmark

Du har som ikke dansk borger ret til at få din bopæl registreret i CPR, hvis du skal være i Danmark i mere end blot tre måneder og du har en fast adresse under opholdet.

På dit ophold i Danmark skal du desuden have et lovligt ophold, hvilket betyder at du skal have en opholdstilladelse. Du skal senest anmelde din flytning senest fem dage efter at du har fået din opholdstilladelse.

Hvorfor flytte til Danmark?

Ser man bort fra, at Danmark er et af de bedst kørende lande når det kommer til det økonomiske og vores syge system, er der mange andre goder ved Danmark.


En af goderne og grundene til hvorfor du skal flytte til Danmark og nærmere hvorfor du skal ønske at få dansk statsborgerskab i Danmark, er mentaliteten. Danmark er nemlig et demokratisk land, hvor samfundet har lov at ytre sig og have forskellige meninger. En anden ting der er vigtig i Danmark, er frihed. Danmark er et frit land, hvor der er plads til alle, uanset forskelligheder.

En anden, men meget vigtig faktorer ved Danmark er kvaliteten menneskene i Danmark besidder. Diskrimination er ikke tilladt. I Danmark har hvert eneste menneske en vigtig rolle for at få samfundet til at køre rundt.