Tour De France

Vil du gerne have dansk statsborgerskab? Skal du op til den næste statsborgerskabsprøve? Vil du gerne bestå den næste statsborgerskabsprøve, så du kan få dansk statsborgerskab? Så ved du helt sikkert alt om Danmark og de kommende begivenheder. Eller gør du?

For at blive dansk statsborger skal du op til den danske statsborgerskabsprøve. Til den danske statsborgerskabsprøve skal du kunne svare på en række spørgsmål omkring Danmark. Dette er spørgsmål omkring Danmarks historie, kultur, samfund og begivenheder.

Så står du og har et ønske om at blive dansk statsborger og skal du op til den næste statsborgerskabsprøve? Så vil du nok gerne have styr på en af de kommende og vigtigste begivenheder i Danmark.

Hvad er Tour de France?

En af de største og mest omtalte kommende begivenheder er, at Tour de France kommer til Danmark.

Tour de France er verdens største cykelløb. Frankrig afholder det hver år i juli måned med start på en lørdag.

Det tager tre uger og det betragtes som en af de hårdeste og mest prestigefyldte konkurrencer inden for sport.

Tour de France kommer til Danmark

Det er på Københavns Rådhus netop blevet bekræftet på et pressemøde, at Tour de France kommer til Danmark i år 2021.

Det er kæmpestort for Danmark og det er og bliver en stor og vigtig begivenhed for Danmark. Derfor er det også en vigtig begivenhed at kende til, for de som har et ønske om at blive dansk statsborger og dermed skal op til den danske statsborgerskabsprøve.

Selv den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen har endda beskrevet den kommende begivenhed, som en drøm, der går i opfyldelse.

Begivenheden

Når begivenheden skal finde sted i Danmark, kommer den til at foregå over tre etaper. Cykelrytterne skal både omkring Sjælland, Fyn og Jylland, inden de skal videre.

På første etape skal de rundt i det centrale København. På anden etape skal de fra Roskilde til Nyborg, over Storebæltsbroen. På tredje etape skal de fra Vejle til Sønderborg og efterfølgende til Frankrig.